Minden sportrajongó, s fociszerető tudja, hogy tegnapi nap folyamán a magyar válogatottunk Hollandiában 5:3-ra kikapott. De sokan vitatták,  a meccs után, hogy a bíró miért nem adta meg a magyarok jogos gólját! Dzsudzsák Balázs egy szabadrúgást követően szabályosan talált be hollandok ellen, de a bíró érvénytelenítette a gólt. A tegnapi nap folyamán MLSZ fellebbezett a hibás birói döntés miatt az UEFA szervezetnél. 

Kivizsgálták az esetet, s a vártnál is gyorsabban reagáltak:

Igen, hibázott a bíró, s ez a végeredményre is kihat, ezért egy olyan döntést kellett meghoznunk, aminek a vb ezüstérmes nem örülhet. Holland- Magyarország meccs végeredményét módosítjuk az alábbiak szerint: 3-4. A meg nem adott gól miatt a magyarokat hoztuk ki győztesként.

E hír hallatán mindenki elégedett lehet a végeredménnyel. Kis túlzással mondhatjuk azt, hogy az Istenek mellénk álltak. Köszönjük, s sok sikert a magyaroknak a továbbiakban!

 

A tabella jelenlegi állása:

1.Hollandia ( 15 pont ) 2.Magyarország ( 12 pont ) 3. Svédország ( 9 pont )  4. Moldova (6 pont )  5. Finnország ( 3 pont )  6. San Marino  ( 0 pont )

 

 

3 komment

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr532786115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inkabbne 2011.03.31. 11:58:52

hoaxos kurva anyád?

Csabyka92 2011.04.07. 20:19:10

"Az írásaim az elmém szüleményei, melyek csak részben tartalmazhatnak valós információkat!!! Sportkritika is olvasható!"

ne csak nézz... Láss is!
süti beállítások módosítása