Tegnapi nap folyamán lejátszották az Európa liga első fordulóját a negyeddöntőkben. Nem várt könnyű győzelmeket hozott a hazaiaknak.

Kezdjük is el:

Benfica-PSV Eindhoven (4-1)

Ez a meccs egyértelmű Benfica fölényt mutatott. Rá sem lehetett ismerni a PSV-re, mintha egy másik rendezvényen lettek volna. A PSV „sztárjai” nem nyújtottak kiemelkedő teljesítményt , sőt inkább szürkék voltak a mezőnyben. Benfica többet rúgott rá, s ez gólokban is bemutatkozott. Reméljük, hogy a visszavágóra összeszedi magát a PSV, s egy kiemelkedő játékkal tovább jut az El-ben. Sok sikert Dzsudzsák Balázs!

Dinamo Kijev-Braga (1-1)

A mérkőzés eléggé „lightos” volt, a gyors két gólt követően a meccs ellaposodott. Dinamo Kijevnél korábban ment az öltözőbe Shevchenko. (63.perc, két sárga után) Ennek ellenére Braga nem tudta a mérkőzést megnyerni. Elején az 1-1 döntetlennel is kiegyezett volna, de így viszont egy remek  lehetőséget szalasztott el. Braga az esélyesebb a továbbjutásra!

Fc Porto-Szpartak Moszkva (5-1)

Gólzápor volt. Az idei évben remek teljesítményt nyújtó Porto kiütötte az ellenfelét. Meggyőző játékot produkált, s ezzel a játékkal az El-t is megnyerheti. Kijelenthetjük a párharc eldőlt!

Villareal-Twente (5-1)

Villareal elgyepálta a holland bajnokot. Magabiztos játékot produkált, s nem hibázott. Látszik, hogy mennyivel erősebb a spanyol bajnokság, mint a holland. Villarealnak itt a nagy alkalma, hogy  valami trófeát nyerjen az idén!

Összegezve: A legjobb 4 között akár 3 portugál csapat is lehet, ami azt kell, hogy mondjam meglepő. A portugál bajnokság nem olyan erős, hogy ennyi csapatot szerepeltessen az El-ben. Visszavágón egyik csapat sem fog feltett kézzel kimenni. Sok sikert a csapatoknak. Fair Play!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr52809586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása