Facebook a legnagyobb közösségi oldal jelenleg a világon. Sokmindent behálóz a like gombjaival a megosztásaival. Arra a döntésre jutottak, hogy  a focit se kerülik el, ezért egy csapatot hoznak létre. Még nem lehet tudni, hogy a csapatuk melyik ligában fog indulni,de az biztos, hogy komolyan gondolják. Az együttes  neve értelemszerűen a Facebook Football Club lett. El is kezdődtek az egyezkedések, hogy kik is szerepeljenek a csapatban, s ki legyen a vezetőedző.

A Facebook Football Club elnöke nyilatkozata:

"----A mi legfőbb célunk az, hogy szeretnénk megmutatni, hogy egy közösség erejével sikerül létrehozni egy erős csapatot. Mindent el fogunk követni, azért, hogy a legjobb játékosokat szerezzük be, illetve lehetőséget adjunk a felemelkedéshez a játékosoknak. A facebook legyen veletek...."

Elárulták nekünk, hogy Magyarországon is keresnek játékosokat, de ha biztosan akarunk egy magyart a Facebook csapatba, akkor ezt a bejegyzést 5.000 embernek kell lájkolnia! Szóval tartsunk össze, s a következő bejegyzésben már arról számolhatok be, hogy ki a magyar játékos!

Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr392810518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása